Alaskan Fishing

Alaskan Fishing kolikkopeli

Pelin ominaisuudet

Ohjelmisto:
Microgaming
Rullat:
5
Voittolinjat:
243
Pienin kolikon arvo:
0.01
Suurin kolikon arvo:
0.05
Suurin panos:
15€
Wildit:
Features
Auto Play:
Features
Progressiivinen Jackpot:
Cons
Scatterit:
Features
Arvosana:

Alaskan Fishing

Alaska on ehkä maailman tunnetuimpia kalastusalueita, ja Microgaming on tämän takia julkaissut tälle ilmiölle todella hauskan kolikkopelin nimeltään, ”Alaskan Fishing”. Peli on täynnä hauskoja ominaisuuksia ja tapahtumia. Tässä kolikkopelissä ei ole perus voittolinjoja, vaan yhteensä löytyy 243 eri voittomahdollisuutta ja kaiken kokoiset panokset pelaavat 30 voittolinjalla. Tätä peliä pelatessa värikkäät hahmot pomppivat ruudulla ja hauska bonuskierros mahdollistaa pelikassan kasvamisen.

Tietoa

Ensimmäinen asia mikä jää mieleen on todella värikäs ja hauska pelimaailma. Peliä käydään vedenalaisessa maailmassa jossa myös rullat ja symbolit ovat toinen toistaan hauskempia. Pelin symboleina löytyy esimerkiksi veneitä, lentokoneita ja kaloja joita voi kalastaa. Erikois ja jokeri symboleilla pelin erikoisominaisuudet alkavat, ja hyvällä panostus strategialla voi voittaa paljon rahaa. Alaskan Fishing on yksi parhaimmista kalamaisista kolikkopeleistä ja se toimii myös mobiililaitteilla.

Bonuskierrokset

Peliin kuuluu myös totta kai bonuskierroksia ja free spins kierroksia. Bonus kierroksella voi voittaa jopa miljoona kolikkoa. Bonuskierroksen saa alkamaan osumalla kolmeen scatteriin. Mikäli osut useampaan scatteriin bonuskierroksen aikana, voit saada lisää kierroksia ja mahdollistat näin isommat voitot.

Pelissä on paljon muita ominaisuuksia ja bonuskierroksia, mutta emme halua pilata pelielämystä, vaan jätämme pelin muut hienoudet teille koettavaksi.

Voitot

Pelin perus päävoitto on 500 kolikkoa, mutta pelin eri bonuksilla ja erikoiskierroksia, pelaaja voi voittaa free spin kierroksilla massiiviset 1,215,00 kolikkoa yhdellä kierroksella.

Onnea peliin ja kalastukseen!

Pelaa nyt